Hier lees je alles over de laatste ontwikkelingen rondom Moodswing. 
Blijf je tenminste een beetje op de hoogte. 

Nieuws

September 2020 - we plaatsen opnieuw onze vacature. In ons netwerk wordt-ie enthousiast gedeeld. Net als in juli/augustus krijgen we veel gemotiveerde reacties van zangeressen die zich graag bij Moodswing zouden aansluiten. Uit deze tweede lichting kandidaten nodigen we drie dames uit om te komen zingen en kennis te maken. Twee van de drie passen echt perfect bij ons. Wat nu? We kunnen en willen niet kiezen.  En dus nemen we een, in ons jonge bestaan toch vrij revolutionair, besluit: we gaan door als kwintet. Welkom, Petra en Adrieke! Moodswing is weer compleet. Meer dan, zelfs. 

Augustus 2020 - op alle mogelijke websites en Facebookpagina's posten we onze vacature. Wat een reacties! We nodigen drie dames uit. Dat leidt nog niet tot De Match. Het luistert nauw, kennelijk: het moet muzikaal en sociaal klikken, en een beetje in de buurt wonen is ook een pre. We besluiten de lat niet te verlagen. Kennelijk moet het dan zo zijn, en is dit nog niet de juiste tijd en plaats. Dan zoeken we gewoon verder! Gelukkig mag er wat meer (corona-wise) en kunnen we weer repeteren. Superfijn! 
We houden onszelf met z'n drieën muzikaal zoet en zingen driestemmige arrangementen. Lekkerrrrr, wat hebben we dit gemist. 

Juli 2020 - tijdens onze eerste samenkomst sinds de versoepeling van de regels geeft Martine aan dat ze met pijn in het hart stopt met Moodswing. Ze zingt ook in andere projecten en heeft andere ambities. Jammer, Martine, we gaan je missen! Fijn dat je Moodswing-zangeres van het eerste uur was en hebt meegebouwd aan onze groep vanaf de start. Het was sowieso een inspirerend en leerzaam jaar voor ons allemaal. Wij gaan op zoek naar de zangeres-met-ballen die jouw mezzo-plek kan innemen. Ook besluiten we met een vocal coach te gaan werken. 

Maart t/m juni 2020 - corona treft de wereld en legt ook het repeteren met Moodswing lam. We houden het gevoel en de muziek vast door wekelijks met elkaar te 'Zoomen'. We experimenteren met het maken van opnames - ieder zingt dan z'n eigen partij in en dat leggen we bij elkaar. Maar het haalt het natuurlijk niet bij echt zingen en samen muziek maken. 

Februari 2020 - ons eerste optreden! Tijdens Gluren bij de Buren in Amersfoort stelde Wim zijn huiskamer voor ons open. Spannend én gaaf om voor het eerst op het podium te staan met z'n vieren. We zongen o.a. Don't stop me now, Jolene, Mr. Sandman en You don't know nothing. De kop is er af, dit smaakt absoluut naar meer. 

Oktober 2019 - we experimenteren met repertoire. Mr. Sandman, Jolene, Laat Me/Vivre, Shaky Flat Blues, Don't stop me now. We proberen uiteenlopende genres uit om te voelen wat bij ons past. Leuke zoektocht! Begin 2020 gaan we tijdens Gluren bij de Buren onszelf voor het eerst aan het publiek presenteren. We werken intussen verder aan onze eigen stijl en laten ons af en toe ook coachen en begeleiden, o.a. door Nienke.  

Juli 2019 - we zijn officieel opgericht en gestart! Annemargreet Dwarshuis en Laura Koppenberg kenden elkaar van Juice Vocal Band en zochten 2 powervrouwen-met-ballen om een nieuwe groep op te richten. Met Patricia Aerts en Martine van Driel aan boord was de groep eind juni compleet. Nu zijn we hard bezig met repertoire verzamelen, instuderen en - o ja, best belangrijk - elkaar beter leren kennen. Over de naam waren we het snel eens: Moodswing! We houden je graag op de hoogte van onze volgende stappen. We streven er naar, dit najaar al ergens op te treden. Houd ons in de gaten...